Bestuur

Print

Het Bestuur van IJsvereniging de Bosbaan bestaat uit een groepje enthousiaste vrijwilligers. Door het jaar heen komt het bestuur enkele keren bij elkaar om de lopende zaken te bespreken en activiteiten te evalueren.

De laatste drie jaar staan vooral in het teken van vernieuwing en verbetering van De Bosbaan. In 2011 is een nieuwe machineberging gerealiseerd. Vervolgens is het keukendeel gemoderniseerd. Tevens hebben we dankzij de gunstige opbrengsten van de ijsperiodes 2010-2012 kunnen investeren in de aanschaf van twee nieuwe machines. De grasmaaier was aan vervanging toe, we hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook een nieuwe borstel en sneeuwschuif aan te schaffen. Een sneeuwfrees hebben we aan het park toegevoegd. Hierdoor zijn we in staat om de preparatie van de ijsbaan nog beter uit te voeren.

Inmiddels is het plan van vorig jaar: het lichtprogramma gerealiseerd. Er staan heldere en praktische nieuwe lichtmasten langs de baan, voor ieders veiligheid. In de plannen is opgenomen om een dweilvoorziening te fabriceren waardoor we de kwaliteit van het ijs ook kunnen verbeteren. Ook is het hekwerk rond de baan vervangen (i.s.m. gemeente Vianen) en zijn de tegels rechtgelegd. Op de jaarlijkse klusdagen willen we nog verder aandacht besteden aan het gebied rond de ijsbaan. Dit is ook toe aan een opknapbeurt. Een wens is nog vervanging van de toiletgroep in de hal.

Learn to play poker How To Play Poker and the best poker site is party poker
Copyright 2011 Bestuur.
Joomla Templates by Wordpress themes free